Hallo, ik ben Angelique geboren in 1972 en woonachtig in het mooie Achterhoek! 

Dieren zijn mijn passie en altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest.

Ik kan me geen leven voorstellen zonder dieren. Mijn liefde voor dieren is zo groot dat ik ze graag wil helpen, daar waar ik kan. Onze eigen dieren zijn herplaatsers ook dit is een bewuste keuze. De liefde van een dier is onvoorwaardelijk. En om gelukkig en gezond te zijn en te blijven hebben onze dieren ons nodig en hier ligt voor mij een belangrijke taak. Hondeneigenaren informeren en bewust maken. Dus daar ga ik mij op richten.

 

 

Ik weet wat ik hier kom doen en ik weet wie ik kan helpen.

Mijn kracht is dat ik zeer toegankelijk ben en dat ik mensen weet te boeien. 

Ik denk ook dat dit komt, omdat ik van het kaliber ben: what you see is what you get. Ik ben open, eerlijk en belangstellend. Bij mij is het glas bijna altijd half vol. Daarbij heb ik in de afgelopen jaren ook verschillende mensen om me heen verzameld waar ik hondeneigenaren ook naar door kan verwijzen, want ja ik weet ook niet alles.  


Een belangrijk onderdeel van mijn leven, zijn mijn “mannen” (ik ben getrouwd met Ewald en samen hebben wij twee lieve zonen Jorn en Ferry), onze dieren (twee honden, Kira en Banjer en onze kat Emmy). Daarnaast prijs ik mij gelukkig met een paar fantastische vriendinnen en mijn familie. Verder ben ik een “levensgenieter”, ik houd van lekker eten, chocola is mijn guilty pleasure en een lekker speciaal biertje op zijn tijd. 

Minimaal één keer per jaar moet ik naar de zee, omdat die magisch voor mij is. Oh, en ik ben gek op muziek en dansen. En terugtrekken in mijn prachtige praktijk ruimte en bezig zijn met aromatherapie, edelstenen, muziek luisteren of whatever maakt mijn leven compleet.

Voor diegene die heel graag willen weten wat ik zoal allemaal gedaan heb:

  • Aromatherapie voor paarden en honden

  • Opleiding Natuurgeneeskundig hondentherapeut (bij Karin Groot Jebbink, veterinair natuurgeneeskundige en bewegingstherapeut voor paarden en honden)

  • T-touch massage voor honden

Het belangrijkste voor mij wat ik geleerd heb, is m.b.t. de aroma therapie dat essentiële oliën ontzettend veel kunnen betekenen voor mens en dier. Geuren doen zoveel voor en met ons en de oliën zijn op zoveel manieren toepasbaar. 

De opleiding Natuurgeneeskundig hondentherapeut heeft mij geleerd om met een brede holistische blik te kijken. Ik heb zoveel kennis opgedaan, over zoveel verschillende onderwerpen en inzichten gekregen over hoe wij met onze hond omgaan. Met name de module over vaccineren, vlooien- en tekenbestrijding en ontwormen was een enorme eye-opener voor mij. Maar ook de rol van de darmen, Bach Bloesem, Celzouten, zo breed opgezet, heel erg mooi. En ik weet dat ik op dat gebied nog lang niet ben uitgeleerd.

Mijn aanbod kun je vinden bij “Jouw hond natuurlijk gezond”.

Uiteraard ben je altijd van harte welkom voor een kennismaking om te kijken of ik wat voor jouw hond kan betekenen.


Contact

Wil je graag meer informatie, of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op!