Een hond die lekker in zijn vel zit en zo gezond mogelijk oud wordt, dat wens jij toch ook voor jouw hond. 

Wil jij jouw hond op een natuurlijke manier ondersteunen en wil je graag dat de oorzaak van het probleem aangepakt wordt en niet alleen de symptomen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik kan bijvoorbeeld ondersteunen bij: oorproblemen, jeuk/huidproblemen, hormonale problemen, gewrichtsproblemen, voor en na vaccinaties of bij operaties, vlooien- en tekenbestrijding.  

Heeft jouw hond angsten, een trauma, is hij heel onzeker of is er sprake van een ander probleem op het emotionele vlak, dan kan ik jouw hond ondersteunen met Bach Bloesem en/of essentiële olie. Dit wordt op maat gemaakt voor jouw hond, omdat ik uitmeet welke Bach of olie jouw hond nodig heeft. 

Ik bied verschillende soorten consulten aan, zie hieronder de tarieven. Is er sprake van een probleem dat al langer bestaat en meer begeleiding nodig heeft, dan kan ik een traject op maat aanbieden. De hond, maar ook de eigenaar wordt dan intensief gevolgd en begeleid. 

Het grote voordeel van mijn manier van werken, is dat ik met een brede holistische blik naar het probleem kijk. Dus niet alleen naar de symptomen en daar een middel voor inzet, maar naar het dier en de klacht in zijn geheel in relatie met gedrag, omgeving, voeding en levensstijl. Door daar de juiste behandelmethoden op in te zetten, zorg je ervoor dat je de oorzaak aanpakt en niet alleen de symptomen.

Tarieven

  • Kort consult (30 minuten)                                     €  38,00

  • Bach Bloesem/olie product op maat nav consult   €  14,95

  • Bach/olie product op maat buiten consult             €  38,00

  • Consult (60 minuten) incl. update na 2/3 weken   €  58,00

  • Wormcheckkit                                                       €  25,00

 

  • Consult (120 minuten)                                           € 133,00

     Bestaat uit: intakeformulier, huisbezoek, meting, uitgewerkt advies- en               stappenplan, twee telefonische consulten en onbeperkte begeleiding                   via e-mail 

  • Vervolg consult, 60 minuten                                  € 58,00

     Bestaat uit: meting, uitgewerkt advies- en stappenplan en één telefonisch           consult

Consulten vinden bij voorkeur plaats in de vertrouwde omgeving van de hond. Indien reizen niet mogelijk is of de afstand te groot is, kan het online. Ook het uitmeten van een foto behoort tot de mogelijkheden. 

Reiskostenvergoeding

< 15 km                 Geen

15-25 km              €  7,50

25-35 km             € 12,50

35-45 km              € 17,50

> 45 km                 in overleg

Ook is het mogelijk een preventie pakket voor jouw hond op maat af te nemen. Denk hierbij aan: een gezondheidscheck bij je hond, een wormcheckkit, celzouten (in te zetten 3 weken voor vaccineren en 3 weken na vaccineren). Informatie m.b.t. vaccineren, ontwormen en vlooien - en tekenbestrijding, Bach Rescue (als je hond angstig is of stress ervaart bij bepaalde dingen), eventueel een aantal EHBO middelen zoals Traumeel, een aantal oliën en/of colloïdaal zilver. 

Zijn er nog vragen, neem dan contact met mij op. Ik help jou en je hond graag!