Ayla

Mijn hond Ayla, een drie jaar oude bordercollie, heeft toen ze vier maanden oud was, een trauma opgelopen door vuurwerk. Zij was daardoor ook bang voor onweer en herhaald dreunend geluid zoals timmeren, hakken en applaus.

Ik heb Angelique geraadpleegd en zij heeft, d.m.v. een foto, contact gemaakt met Ayla. In eerste instantie stond ik daar sceptisch tegenover, maar ‘baat het niet, dan schaadt het niet.’

Maar Angelique legde in een goed gesprek, waarin ze écht de tijd nam voor Ayla en mij, Ayla’s ‘gedachten’ uit en kwam met tips, etherische oliën en Bach Bloesem.

Het resultaat overtrof mijn verwachtingen. Ayla is veel minder angstig. Daarom heb ik Angelique vaker geraadpleegd als ik gedragingen van Ayla niet begreep, of Ayla míj́ niet.

Steeds weer nam en neemt Angelique de tijd voor ons en werkt wat zij voorstelt. Mijn scepsis t.a.v. deze aanpak is verdwenen en ik ben heel blij met wat zij deed en doet. Het geeft Ayla en mij rust en we genieten meer van elkaar.

-Annemiek Hartman-


Suus

Wij zijn heel blij met de ondersteuning van Angelique. Zij bevestigde wat wij al dachten. Eindelijk iemand die bij Suus en ons aansluit. Angelique is laag drempelig en staat open voor onze verhalen. Ze geeft ongedwongen advies en adviezen die voor ons en Suus erg waardevol zijn gebleken en nog steeds zijn. Fijn om te zien dat Suus weer opbloeit.

Haar manier van omgang is erg prettig. En ze doet er alles aan om Suus en ons gezin te ondersteunen.

Mooi dat je ze het "probleem" aanpakt en niet alleen naar de hond kijkt.


Kiki

Ik kan Angelique van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een natuurlijke oplossing ter verbetering van de gezondheid van je hond.

Ze heeft een grote passie voor dieren (en mensen) en dat merk je meteen. Ze neemt uitgebreid de tijd om alles in kaart te brengen en komt vervolgens met passend advies. Ook kan ze goede inzichten geven m.b.t. het gedrag van je hond.

Ze is betrokken gedurende het gehele traject en biedt fijne ondersteuning. Echt een aanrader om haar hulp in te schakelen!

-Annemiek Dekkers-

Blij met een natuurlijk alternatief!

Voor onze hond Barry heb ik een anamnese ingevuld. Barry is een labrador retriever van 7 jaar oud. Hij heeft, sinds hij een half jaar oud is, 2 tot 3 epileptische aanvallen per jaar. Aan de hand van de anamnese heb ik hele goede informatie gekregen op het gebied van vaccineren, ontwormen, vlooien- en tekenbestrijding. M.b.t. de epilepsie kwam er een behandelplan uit dat we ingezet hebben.

Angelique heeft mij geadviseerd om een titerbepaling te laten doen om te kijken of vaccinatie nodig is. En mocht vaccinatie nodig zijn, dan kun je het lichaam daar op voorbereiden door het inzetten van celzouten. De titerbepaling kan alleen bij de cocktail.

In plaats van preventief ontwormen heb ik een wormcheckkit besteld om de ontlasting van Barry te laten controleren. De ontlasting wordt dan onderzocht op worm eitjes. Het inzetten van chemische middelen is belastend voor de hond en omdat Barry al epilepsie heeft, is het goed om daar extra voorzichtig mee te zijn.

Ook voor het bestrijden van vlooien en teken heeft Angelique een natuurlijk middel voor Barry op maat gemaakt. Angelique heeft aangeraden om regelmatig een reinigingskuur te doen en aangegeven hoe je de weerstand van de hond kunt verhogen. Daarnaast kreeg ik ook het advies om tussendoortjes zonder kleur- en conserveringsstoffen te geven. Tot slot heeft Angelique nog een flesje met druppels voor de oren gemaakt. Zelfs de dierenarts viel het op dat zijn oren mooi schoon waren. Ik ben ontzettend blij met deze natuurlijke alternatieven!

Barry heeft sinds juni 2020 geen epileptische aanval meer gehad.

Angelique is deskundig, professioneel en geduldig. Ze neemt je serieus en neemt de tijd om de hond te onderzoeken en je goede uitleg en informatie te geven. Ik kan haar van harte aanbevelen! – Tsjikke Benedictus -

 

Ik kom regelmatig bij Angelique voor een massage. Dat dit niet alleen een massage is, maakt het extra bijzonder voor mij. Tijd voor een kopje thee en praten over onze gezamenlijke hobby: honden! De massage is heerlijk en het is bijzonder om te voelen hoe je lichaam daarna voelt. Ik voel me absoluut op mijn gemak bij Angelique en zou iedereen aanraden om bij haar een afspraak te maken! Na een massage kan ik er voor mijn gevoel weer tegenaan en voel ik veel positieve energie!  Henrieke Bleumink

 

Ik mocht bij jou een aantal keren genieten van een behandeling. Ik wist niet wat ik kon verwachten en heb het over me heen laten komen. Na een paar minuten al werd het stil in mijn hoofd en voelde ik rust in mijn lichaam. Totale ontspanning van lichaam en geest. Uitgerust en met een positief gevoel ga ik naar huis om na te genieten. Dank je wel hiervoor en ik kom graag bij je terug. Thea Huinink