Kalou

In september 2022 namen de baasjes van Kalou contact met me op. Kalou had veel jeuk, huidproblemen en last van de oren. Advies van de DA was hypoallergene brokken en medicatie, maar dat voelde niet goed voor de baasjes en gelukkig namen ze contact met mij op.

We hebben besloten om het darmprotocol in te gaan zetten. Te beginnen met andere voeding, vitaminen en mineralen kuur en olie op maat gemaakt voor de huid en de oren. En zie hier wat een verandering in 2,5 week tijd! Echt zo gaaf. Ook geven baasjes aan dat Kalou alerter en vrolijker is, lekker speelt en enthousiaster is, haar vacht glimt weer mooi en met wandelen merken ze echt een verschil.

We zijn er nog niet, maar we zijn goed op weg. 
Ik word hier echt heel blij van!

I

Happy

In december had onze hond "Happy" erg veel last van jeuk op zijn staart waardoor hij zijn staart kaal beet!! Ik volgde Angelique al een tijdje via Facebook en zag hoe zij op een natuurlijke en liefdevolle wijze dieren helpt en dit sprak mij erg aan, naar aanleiding daarvan heb ik contact gezocht met Angelique. Ze is erg betrokken en neemt de tijd om de juiste behandeling in te zetten, na een paar dagen was onze hond volledig van zijn jeuk af!

Ik kan alleen maar zeggen, spreekt het je aan om jouw hond op een natuurlijke manier te helpen en ondersteunen, dan ben je bij Angelique aan het juiste adres! Angelique namens Happy en ons nogmaals hartelijk dank!

-Corina Groot Zevert-

Blij met een natuurlijk alternatief!

Voor onze hond Barry heb ik een anamnese ingevuld. Barry is een labrador retriever van 7 jaar oud. Hij heeft, sinds hij een half jaar oud is, 2 tot 3 epileptische aanvallen per jaar. Aan de hand van de anamnese heb ik hele goede informatie gekregen op het gebied van vaccineren, ontwormen, vlooien- en tekenbestrijding. M.b.t. de epilepsie kwam er een behandelplan uit dat we ingezet hebben.

Angelique heeft mij geadviseerd om een titerbepaling te laten doen om te kijken of vaccinatie nodig is. En mocht vaccinatie nodig zijn, dan kun je het lichaam daar op voorbereiden door het inzetten van celzouten. De titerbepaling kan alleen bij de cocktail.

In plaats van preventief ontwormen heb ik een wormcheckkit besteld om de ontlasting van Barry te laten controleren. De ontlasting wordt dan onderzocht op worm eitjes. Het inzetten van chemische middelen is belastend voor de hond en omdat Barry al epilepsie heeft, is het goed om daar extra voorzichtig mee te zijn.

Ook voor het bestrijden van vlooien en teken heeft Angelique een natuurlijk middel voor Barry op maat gemaakt. Angelique heeft aangeraden om regelmatig een reinigingskuur te doen en aangegeven hoe je de weerstand van de hond kunt verhogen. Daarnaast kreeg ik ook het advies om tussendoortjes zonder kleur- en conserveringsstoffen te geven. Tot slot heeft Angelique nog een flesje met druppels voor de oren gemaakt. Zelfs de dierenarts viel het op dat zijn oren mooi schoon waren. Ik ben ontzettend blij met deze natuurlijke alternatieven!

Barry heeft sinds juni 2020 geen epileptische aanval meer gehad.

Angelique is deskundig, professioneel en geduldig. Ze neemt je serieus en neemt de tijd om de hond te onderzoeken en je goede uitleg en informatie te geven. Ik kan haar van harte aanbevelen! – Tsjikke Benedictus -

Balou

3 jaar geleden is Balou in ons leven gekomen. Onze droom om een Duitse dog te hebben, werd werkelijkheid. Zo'n leuk ras. Balou is een schatje al komt ze wat lomp over. Helaas door bepaalde gebeurtenissen (uitval en bijtincident met andere honden) is Balou heel onzeker geworden. Honden vindt ze vooral heel spannend waardoor de wandelingen steeds minder leuk werden. Zeg maar gerust dat ze de schrik van de buurt is, want als zo'n grote hond op je af komt rennen, is dat best spannend.

Toen kwam ik Angelique tegen. Na een gesprek heeft ze aan de hand van een foto contact gemaakt met Balou. Daar kwam uit dat Balou wel graag contact wil met andere honden, maar dat ze de signalen niet zo goed kan lezen en dat het daarom langer bij haar duurt voordat ze op haar gemak is. Daarbij was ze zich ook niet bewust van hoe groot ze is en dat haar verschijning ook indruk maakt op andere mensen en dieren. We kregen tips hoe we haar zelfvertrouwen weer konden gaan opbouwen en Angelique heeft een flesje Bach Bloesem op maat voor Balou gemaakt.

Ik ben ermee aan het werk gegaan en ik heb er een hele andere hond voor terug gekregen. We zijn er nog niet, maar we zijn op de goede weg

Kortom, als je het gevoel hebt dat je jouw hond niet helemaal begrijpt, is Angelique de perfecte persoon om je hiermee te helpen. Echt een aanrader!

Ik kom regelmatig bij Angelique voor een massage. Dat dit niet alleen een massage is, maakt het extra bijzonder voor mij. Tijd voor een kopje thee en praten over onze gezamenlijke hobby: honden! De massage is heerlijk en het is bijzonder om te voelen hoe je lichaam daarna voelt. Ik voel me absoluut op mijn gemak bij Angelique en zou iedereen aanraden om bij haar een afspraak te maken! Na een massage kan ik er voor mijn gevoel weer tegenaan en voel ik veel positieve energie! Henrieke Bleumink

Ik mocht bij jou een aantal keren genieten van een behandeling. Ik wist niet wat ik kon verwachten en heb het over me heen laten komen. Na een paar minuten al werd het stil in mijn hoofd en voelde ik rust in mijn lichaam. Totale ontspanning van lichaam en geest. Uitgerust en met een positief gevoel ga ik naar huis om na te genieten. Dank je wel hiervoor en ik kom graag bij je terug. Thea Huinink