Wil jij graag...

Klachten voorblijven, in plaats van dat ze je steeds “overvallen”?

Lekker in je lijf zitten?

Af van die gespannen rug, schouders en nek?

Jezelf trakteren op quality time, gewoon omdat je dat verdient?


Dan nodig ik je van harte uit om een afspraak bij mij te maken.

Wil je goed voor je lichaam zorgen en baat hebben bij massage, dan is mijn advies om dit regelmatig te laten doen.

Mijn persoonlijke ervaring is dat als je je regelmatig (1 x per 4-6 weken) laat masseren dan kun je vaak klachten voorblijven in plaats van dat je er steeds door “overvallen” wordt. Doordat je regelmatig gemasseerd wordt, leer je beter luisteren naar je lichaam en zul je signalen eerder herkennen. Dat maakt dat je beter in je vel zit. 

Elke afspraak beginnen we met een kop thee en even kort horen hoe het met je gaat, of er nog bijzonderheden zijn en of je klachten hebt. Daarna begint de massage of energetische behandeling. De kosten voor een massage van een uur zijn €59,=

Omdat ik groot voorstander ben om je regelmatig te laten masseren, zodat je beter leert om naar je lichaam te luisteren, bied ik ook een pakketten aan.


Feel Good pakket:

6 Massages van 1 uur

1 Aroma product op maat gemaakt voor jou (of Bach Bloesem, afhankelijk van jouw behoefte)

Kosten hiervoor zijn € 333,= (10% korting)

Feel Better than Good pakket

12 Massages van 1 uur

Kosten voor dit mooie pakket zijn € 649,= (1 afspraak gratis)

Feel Amazing pakket

12 Massages van 1 uur

3 Aroma producten op maat gemaakt voor jou (of Bach Bloesem, afhankelijk van jouw behoefte)

Jouw geboortedatum numerologisch uitgelegd, zodat het jou meer inzichten geefteen mooie edelsteen passend bij jou

De kosten voor dit mooie pakket zijn € 714,= (10% korting)

Zit “jouw pakket” er niet bij en wil je graag een aanpassing qua tijd of qua producten? laat het me weten.


Stoelmassage

Ook kun je bij mij terecht voor een stoelmassage. Een stoelmassage bestaat uit de behandeling van rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen en wordt door kleding heen gegeven op een speciaal ontworpen ergonomische massage stoel.

Het is een relatief korte massage (ca. 25 minuten) die veel effect geeft in het lichaam. Daarnaast is het een laagdrempelige massage, omdat er door kleding heen gemasseerd wordt. Het werkt in op het zelf herstellend vermogen van het lichaam, waardoor het preventief werkt tegen allerlei klachten die we tegenkomen in deze gehaaste maatschappij.

Het doel van een stoelmassage is het ontspannen en verbeteren van de bloedsomloop en het lichaam nieuwe energie te geven. Ik verhelp geen chronische spieraandoeningen en skelet aandoeningen. 

Wil je ook de voordelen ervaren van een stoelmassage, neem dan contact met me op. Dit kan zowel bij mij in de praktijk als ook op locatie (minimaal aantal personen is zes). Informeer naar de mogelijkheden.

De kosten voor een stoelmassage in mijn praktijk zijn € 30,= (massage van 25 minuten). 

De kosten voor het geven van stoelmassages bij u op locatie zijn afhankelijk van het aantal personen en de afstand. Ik maak hiervoor een offerte op maat. Bij interesse kunt u hiervoor het contactformulier invullen, deze vindt u onder de button contact/afspraak maken. 

 

Aromatherapie

Voor wie heel graag kennis zou willen maken met aromatherapie en wat het voor je kan doen, bestaat de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een diffuser te lenen.

Ik heb twee diffusers die te leen zijn. De kosten zijn € 12,50 hiervoor mag je de diffuser een maand proberen en daarbij krijg je twee verschillende oliën.

Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan contact met mij op.