Wil jij graag...

Klachten voorblijven, in plaats van dat ze je steeds “overvallen”?

Lekker in je lijf zitten?

Af van die gespannen rug, schouders en nek?

Jezelf trakteren op quality time, gewoon omdat je dat verdient?


Dan nodig ik je van harte uit om een afspraak bij mij te maken.

Wil je goed voor je lichaam zorgen en baat hebben bij massage, dan is mijn advies om dit regelmatig te laten doen.

Mijn persoonlijke ervaring is dat als je je regelmatig (1 x per 4-6 weken) laat masseren dan kun je vaak klachten voorblijven in plaats van dat je er steeds door “overvallen” wordt. Doordat je regelmatig gemasseerd wordt, leer je beter luisteren naar je lichaam en zul je signalen eerder herkennen. Dat maakt dat je beter in je vel zit. 

Elke afspraak beginnen we met een kop thee en even kort horen hoe het met je gaat, of er nog bijzonderheden zijn en of je klachten hebt. Daarna begint de massage. De kosten voor een massage van een uur zijn €59,=

Omdat ik groot voorstander ben om je regelmatig te laten masseren, zodat je beter leert om naar je lichaam te luisteren, bied ik ook een pakketten aan.


Feel Good pakket

5 Massages van 1 uur

Kosten hiervoor zijn € 280,= (5% korting)

Feel Amazing pakket

10 Massages van 1 uur

Kosten voor dit mooie pakket zijn € 531,= (1 afspraak gratis)


Stoelmassage

Ook kun je bij mij terecht voor een stoelmassage. Een stoelmassage bestaat uit de behandeling van rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen en wordt door kleding heen gegeven op een speciaal ontworpen ergonomische massage stoel.

Het is een relatief korte massage (ca. 25 minuten) die veel effect geeft in het lichaam. Daarnaast is het een laagdrempelige massage, omdat er door kleding heen gemasseerd wordt. Het werkt in op het zelf herstellend vermogen van het lichaam, waardoor het preventief werkt tegen allerlei klachten die we tegenkomen in deze gehaaste maatschappij.

Het doel van een stoelmassage is het ontspannen en verbeteren van de bloedsomloop en het lichaam nieuwe energie te geven. Ik verhelp geen chronische spieraandoeningen en skelet aandoeningen. 

Wil je ook de voordelen ervaren van een stoelmassage, neem dan contact met me op. 

De kosten voor een stoelmassage zijn € 30,= (massage van 25 minuten).